a

Saté maken daar doen we het voor. En niet zomaar saté maar de allerlekkerste saté van de wereld.

Gemaakt van het beste vlees, ruime tijd gemarineerd in een speciale marinade naar geheim recept. Gesneden zoals het hoort, klein zodat ‘bite’ en garing optimaal zijn.

Geregen op de juiste wijze en natuurlijk op houtskool gegrild. Is het niet op een open vuur gegrild dan is het geen saté! Zo denken wij er over.

Achter de bijzondere vorm van ons merk gaat een verhaal schuil. Een verhaal dat gaat over het verwezenlijken van je dromen. Over hartstocht, nieuwsgierigheid en de wilskracht om je te blijven verbeteren. De hoofdpersoon uit het verhaal, het jongetje Emon, siert ons logo.

De tekst op z’n kop, gespiegelde driehoeken… Waarom?
Omdat het opvallend is, anders, en dat is ook waarom het zo goed bij ons past. Het heeft allemaal iets met ons verhaal te maken. Welkom in de magische wereld van SATÉ-MAN.

Het begon allemaal met een droom: een klein restaurant voor een perfecte saté-babi en een drankje, waar gasten altijd naar terug komen. Een smaakbeleving die in het geheugen staat gegrift. Een ankerpunt.

Die droom werd met SATE-MAN verwezenlijkt, in kleine stapjes, door vader en zoon. De band met Indonesië blijft. Met de Rotterdamse ondernemersdrift groeide de droom: de lekkerste saté van de wereld maken.

Om die droom te helpen najagen wordt SATÉ-MAN ondersteund door een grote groep SATÉ-mensen die achter het concept en de ambitie staan.

Een enthousiast en gemotiveerd team van ruim 20 Satemannen en -vrouwen werkt mee aan de realisering van uw opdrachten. Het uitserveren tijdens de landelijke events en tijdens de diners in onze ‘resto, de verzorging van catering op lokatie, het begeleiden van kookworkshops en van vergaderingen.

Stel ons een vraag
Daan Kisman


Daan Kisman

Aanjager en spin in het web

Grondlegger van Sate-man. Ondernemer. Talentvolle netwerker en drijvende kracht achter de groei. Oog voor kansen. Gevoel voor vormgeving en neiging tot perfectie dragen bij aan het succes.

Edwin Kisman


Edwin Kisman

Sate-laborant en schatbewaarder

Mede grondlegger. Chemicus, sate-laborant, kok en productinnovator. Beheerder van de geldstromen. Ervaren in ‘graphic facilitation’ en ‘graphic recording’ van brainstormsessies.

Mo Boudryssy


Mo Boudryssy

Uitvoerder en gastheer

Senior binnen ons team. Pragmaticus en empathicus. Bouwer op events met gevoel voor logistiek. Trainer van de crew en gastheer in ons ‘resto’.

Kyle de Bouter


Kyle de Bouter

Planner en organisator

Systematicus, ‘business analyst’. Heeft verdere professionalisering van Sate-man onder zich. Standard Operating Procedures, Good Manufacturing Practices en HACCP liggen op zijn bord.

Claire Bateman

CREW
Claire Bateman

Jaouad Tahiri

CREW
Jaouad Tahiri