a

Natuurlijk kan Saté-man jouw gasten voorzien van de lekkerste saté's van de wereld, maar wij kunnen meer dan dat. Saté-man catert ook lunches en uitgebreide Indonesische maaltijden met passende dranken. Saté-man is geboren in modern Rotterdam en heeft sterke Indonesische roots.

We brengen authentieke gerechten samen met een originele eigentijdse presentatie. Van huwelijken en walking dinners tot grootse bedrijfsfeesten, Saté-man heeft voor elke type catering een oplossing. Dit alles wordt stijlvol gepresenteerd door onze outlets en saté-mannen en vrouwen. In overleg bespreken we het menu en het soort outlet.

Bedrijfscatering

Met onze sfeervolle food outlets en signature saté, hebben we een uitstekend track record opgebouwd binnen de bedrijfscatering. De beste cateraar voor bedrijven en organisaties, Saté-man, heeft Indonesische roots en is gespecialiseerd in saté en Indonesische rijsttafels.

meer informatie

Particuliere Catering

We brengen authentieke gerechten samen met een originele eigentijdse presentatie. Van huwelijken, walking dinners tot intieme tuinfeesten, Saté-man heeft voor elke type catering een oplossing. In overleg bespreken we het menu en het soort outlet.

meer informatie

Saté Catering

De naam zegt het eigenlijk al, onze specialiteit! Een unieke cateringservice waar steeds meer vraag naar is. Wij serveren alleen onze specialiteit, saté babi en vers gegrild natuurlijk. Uitermate geschikt voor kleinere en intieme feestjes.

meer informatieSaté-man werkt met outlets in diverse maten en opstellingen, voor zowel binnen als buiten. Het zijn mobiele keukens waarin de saté, lunches en maaltijden worden bereid. Het geheel wordt bijgestaan door modulaire counters, gemaakt van steigerhout en verzinkte buizen. Onze catering diensten kunnen daarom perfect op jouw event afgestemd worden. Van grote muziekfestivals tot intieme tuinfeesten, onze sfeervolle outlets brengen het extra saté-man cachet.