a

Saté-man is geboren in modern Rotterdam en heeft sterke Indonesische roots. We brengen authentieke gerechten samen met een originele eigentijdse presentatie. Van huwelijken, walking dinners tot bedrijfsfeesten, Saté-man heeft voor elke type catering een oplossing. In overleg bespreken we het menu en het soort outlet.

Natuurlijk kan Saté-man jouw gasten voorzien van de lekkerste saté's van de wereld, maar wij kunnen meer dan dat. Saté-man catert ook lunches en uitgebreide Indonesische maaltijden met passende dranken. Dit alles wordt stijlvol gepresenteerd door onze outlets en saté-mannen en vrouwen.

Het aanvuren van de roosters, de rook, de geuren... Saté's grillen is de basis van Saté-man.

We marineren het vlees een nacht lang in een geheim familie recept en we roosteren altijd op houtskool. De stokjes worden begeleidt met atjar-ketimoen en ketjap-sambalsaus, beiden huisgemaakt. Oh en natuurlijk een paar kroepoekjes!

Wij grillen onze saté's op locatie door heel Nederland.

Saté-man werkt met outlets in diverse maten en opstellingen, voor zowel binnen als buiten. Het zijn mobiele keukens waarin de saté, lunches en maaltijden worden bereid. Het geheel wordt bijgestaan door modulaire counters, gemaakt van steigerhout en verzinkte buizen. Onze catering diensten kunnen daarom perfect op jouw event afgestemd worden. Van grote muziekfestivals tot intieme tuinfeesten, onze sfeervolle outlets brengen het extra saté-man cachet.