a

De naam zegt het al: ons laboratorium, maar tegelijkertijd doet het dienst als restaurant. Geen glazen kolven en bekers, maar potten, pannen en een precisieweegschaal. Een experimentele keuken waar verrassende nieuwe ingrediënten worden getest en waar nieuwe smaken worden ontwikkeld en geoptimaliseerd. 

In ons sfeervolle zaakje geniet u van onze heerlijke saté, vers van de houtskoolgrill. Natuurlijk in combinatie met heerlijke Indonesische maaltijden.

LET OP! Tot en met september is ons restaurant, in verband met het festivalseizoen, gesloten. U kunt van woensdag t/m zondag terecht bij onze tweede vestiging Calaboose, Oudedijk 273 in Rotterdam-Kralingen.

Het afhuren van het Saté-lab is wel mogelijk. Mail uw aanvraag naar info@sate-man.nl.

Het Saté-lab doet ook dienst als bijzondere vergaderlokatie. Ontsnappen aan de dagelijkse routine om nieuwe ideeën de ruimte te geven te ontstaan. Of voor een training of een interne workshop. Wij kunnen professionele begeleiding bieden voor de brainstormsessies, 'visual facilitating' en 'visual recording' om de resultaten helder samen te vatten.

Van hard werken krijg je honger, die honger stillen we met een Indonesische lunch met natuurlijk saté. Ontspannen, lekker en efficiënt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Reserveren is alleen mogelijk voor de maandag en dinsdag.

In samenwerking met diverse gastkoks organiseert Saté-man ook ‘Indonesisch koken’ workshops. Indien gewenst richten we ons op specifieke Indonesische gerechten.

Tijdens de workshops komen uiteraard ook de basisprincipes van de Indonesische keuken aan bod. Drie uur koken en ter afsluiting gezamenlijk genieten van de door jezelf bereide gerechten.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Reserveren voor workshops alleen mogelijk op maandag en dinsdag.