a

De Rotterdamse cateraar voor bedrijven en organisaties en instellingen, Saté-man, is gespecialiseerd in saté babi en broodjes kipsaté. 

Saté-man heeft Indonesische ‘roots’.


Enkele gefingeerde situaties illustreren de oplossingen die Saté-man voor bedrijven en professionele organisaties kan bieden. Ze zijn overigens naar het leven geschreven.

Bijeenkomst voor relaties

Machinefabriek Willemshaven gaat een feestelijke bijeenkomst voor haar relaties organiseren. PR manager Marijke Spangen: “Ik vraag Saté-man een Indonesisch avondbuffet te verzorgen. M’n collega bij liftenfabriek de Maas heeft goede ervaringen met ze. Ik heb ze zelf laatst meegemaakt bij Mysteryland. Fantastische saté’s, goede sfeer’. Directeur Rob Kleinsma: ”Klinkt goed. Laat ze maar met een voorstel komen". 

Andere Vrijdagmiddag borrel in Rotterdam

Bij organisatieadviesbureau Blijdorp uit Rotterdam willen ze eens wat anders met die vrijdagmiddagborrel. Bureauchef Inge Sluijters vraagt in de Blijdorp App groep om suggesties. Er komen veel voorstellen binnen. Drie zijn gelijkluidend: “Vraag Saté-man! Echte sate’s en kleine Indische hapjes. Speciale ketjapsaus, heel lekker. Ze hebben ook hun eigen bier. MasMas”. Deze suggesties komen van bezoekers van het recente TREK festival Rotterdam waar zij Saté-man leerden kennen.

Succesvolle lunch

De projectgroep “Tweede Maastunnel” van Rijkswaterstaat organiseert een inspraakronde voor bewoners van Rotterdam Zuidwest. Tussen de ochtend en de middagsessie is een lunch gepland. Men wil af van de obligate kantinelunch. ’t Mag best wat meer zijn. Projectleider Wybe Osinga:“Ik heb pz van district Schiebroek gevraagd welk cateringbedrijf ze laatst hebben ingeschakeld. Ze hebben voor het A16 project ook zo’n bijeenkomst belegd. Voor 500 man. Prima lunch. Heeft bijgedragen aan een geslaagde dag”. Directeur Jet Mandenmaker: “Laten we dat bedrijf dan maar nemen. Hoe heet het?”. Wybe:“ Saté-man”.

Met passie bereid

Saté-man heeft door haar cateringopdrachten en deelname aan festivals in de regio Rotterdam, maar ook landelijk, sinds haar start in 2012 veel bekendheid verworven. Bedrijven, organisaties en bezoekers van festivals hebben kennisgemaakt met de kwaliteit van haar producten en de wijze waarop die bereid en geserveerd worden. Met passie en met een straffe organisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bijeenkomst, via het contactformulier.