a

De beste cateraar voor bedrijven en organisaties, Saté-man, heeft Indonesische roots en is gespecialiseerd in saté en Indonesische rijsttafels. 

Met onze sfeervolle food outlets en signature saté, hebben we een uitstekend track record opgebouwd binnen de bedrijfscatering. Onze talentvolle grillers en ervaren sfeermakers kunnen makkelijk hoge omloopsnelheden bewerkstelligen, zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze cateringdiensten kunnen daarom perfect op jouw event worden afgestemd. Van een gezellige Indonesische barbecue tot grote bedrijfsfeesten, onze sfeervolle outlets brengen het extra Saté-man cachet.

Saté maken daar doen we het voor. En niet zomaar saté, maar de lekkerste saté van de wereld. Gemarineerd en geregen op de juiste wijze. Het aanvuren van de roosters, de rook, de geuren... Is het niet op een open vuur gegrild, dan is het geen saté. Zo denken wij erover.

Maar elke catering is weer anders en vraagt om een uniek menu. Wij brengen authentieke gerechten samen met een originele eigentijdse presentatie. Heerlijke broodjes kipsaté of rendang, diverse Indonesische snacks of een uitgebreide rijsttafel voor uw gasten. Indien gewenst serveren we daar passende drankjes bij. Saté-man heeft voor elk type bedrijfscatering een oplossing.

Bekijk ons menu

Small Outlet

± 0-25 personen vanaf 745 euro

De meest populaire Saté-man keuken, onder het motto, klein maar fijn. De beste keuze wanneer u alleen van onze authentieke saté wilt genieten. Perfect voor catering op een zomers bedrijfsuitje of intiem tuinfeestje.

Voor een vaste prijs van €900 euro serveert Saté-man 100 porties saté op locatie, binnen een straal van 30 km van het Saté-lab.

vraag nu uw offerte aan

Medium Outlet

± 26-100 personen

Met onze medium keuken creëren we een prachtige tropische sfeer op uw evenement. De unieke modern Indonesische aankleding is een bewezen succes en verhoogt de Saté-man ervaring.

Onze medium keuken wordt meestal gebruikt voor grote groepen saté-liefhebbers maar we kunnen ook uitstekende Indonesische gerechten uitserveren in een hoog tempo.

vraag nu uw offerte aan

Large Outlet

± 101-250 personen

De allergrootste keuken van Saté-man. Hier voelen de Saté-mannen en -vrouwen zich echt thuis. Van luxe bedrijfsfeesten tot de allergrootste muziekfestivals. Hier is het allemaal mee begonnen voor Saté-man.

U kunt kiezen voor ons luxueuze saté aanbod of diverse indonesische rijsttafels.

vraag nu uw offerte aan