a

De beste cateraar voor bedrijven en organisaties, Saté-man, heeft Indonesische roots en is gespecialiseerd in saté en Indonesische rijsttafels. 

Met onze sfeervolle food outlets en signature saté, hebben we een uitstekend track record opgebouwd binnen de bedrijfscatering. Onze talentvolle grillers en ervaren sfeermakers kunnen makkelijk hoge omloopsnelheden bewerkstelligen, zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze cateringdiensten kunnen daarom perfect op jouw event worden afgestemd. Van een gezellige Indonesische barbecue tot grote bedrijfsfeesten, onze sfeervolle outlets brengen het extra Saté-man cachet.

Saté maken daar doen we het voor. En niet zomaar saté, maar de lekkerste saté van de wereld. Gemarineerd en geregen op de juiste wijze. Het aanvuren van de roosters, de rook, de geuren... Is het niet op een open vuur gegrild, dan is het geen saté. Zo denken wij erover.

Maar elke catering is weer anders en vraagt om een uniek menu. Wij brengen authentieke gerechten samen met een originele eigentijdse presentatie. Heerlijke broodjes kipsaté of rendang, diverse Indonesische snacks of een uitgebreide rijsttafel voor uw gasten. Indien gewenst serveren we daar passende drankjes bij. Saté-man heeft voor elk type bedrijfscatering een oplossing.

Bekijk ons menu

Saté-man werkt met outlets in diverse maten en opstellingen, voor zowel binnen als buiten. Het zijn mobiele keukens waarin de saté, lunches en maaltijden worden bereid. Het geheel wordt bijgestaan door modulaire counters, gemaakt van steigerhout en verzinkte buizen. Onze catering diensten kunnen daarom perfect op jouw event afgestemd worden.

Van grote corporate events tot intieme bedrijsfeestjes, onze sfeervolle outlets brengen het extra saté-man cachet.

vraag uw offerte aan
de Saté-man outlets