a

Bestel Saté-man vanaf nu online en geniet van onze authentieke Indonesische gerechten en vooral legendarische saté. Gemaakt van het beste vlees, ruime tijd gemarineerd in een speciale marinade naar geheim recept. Geregen op de juiste wijze en natuurlijk op houtskool gegrild. Is het niet op een open vuur gegrild dan is het geen saté! Zo denken wij er over.

Ook take-away en relaxed vanaf je bank bestellen is mogelijk.

Natuurlijk grillen wij de lekkerste saté's, maar wij kunnen meer dan dat. Verschillende broodjes en uitgebreide Indonesische rijsttafels behoren ook tot de mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld van onze saté babi, pecel, sambal goreng of heerlijke rendang. Geurend en sappig, zó van het vuur. Met een speciale ketjap saus en ‘atjar ketimoen’. Proef de delicate spanning tussen zout en zoetzuur. Sluit het maal af met een lekkere plak spekkoek.

Bekijk menu op Foodora

Heb je trek maar geen zin om eruit te gaan of wil je direct eten laten bezorgen op kantoor in Rotterdam? Dan is de Foodora bezorg service precies wat je nodig hebt. In een paar simpele muisklikken bestel je online eten van Saté-man in Rotterdam, en Foodora zorgt ervoor dat jouw maaltijd, lunch of Indische snacks binnen no time heerlijk warm en geurend bij je thuisbezorgd wordt. Of op welke plek je dat ook maar wilt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is er heerlijk van te genieten.

Bestellen via Foodora
Online Saté-man bestellen en door Foodora overal laten bezorgen