a

U heeft een wens, u wilt een geslaagd evenement neerzetten, waar de sfeer fantastisch is en waar de smaakbeleving in het geheugen gegrift staat van vrienden en familie. Een evenement waar iedereen met plezier aan terugdenkt. Bij Saté-man helpen wij onze cliënten al jarenlang bij het vervullen van deze wens.

Met een enthousiast en gemotiveerd team verzorgen wij de catering op huwelijken en walking dinners tot intieme tuinfeestjes. Voor elk type catering heeft Saté-man een gepaste oplossing.


Elke catering is weer anders en vraagt om speciale aandacht in combinatie met een uniek menu. Wij brengen authentieke gerechten samen met een originele eigentijdse presentatie. Heerlijke broodjes kipsaté of rendang, diverse Indonesische snacks of een uitgebreide rijsttafel voor uw gasten. Indien gewenst serveren we daar passende drankjes bij.

Heeft u speciale wensen? Dan denken we graag met u mee over een menu op maat.

bekijk ons menu

Saté-man werkt met outlets in diverse maten en opstellingen, voor zowel binnen als buiten. Het zijn sfeervolle mobiele keukens waarin de saté wordt bereid. Het geheel wordt bijgestaan door modulaire counters, gemaakt van steigerhout en verzinkte buizen. De opstelling van onze keukens kan daarom perfect op jouw event afgestemd worden.

Van grote huwelijken tot intieme tuinfeestjes, onze sfeervolle outlets brengen het extra saté-man cachet.

vraag uw offerte aan
de Saté-man outlets